Profiel

De behandelingen worden gegeven door Dorian Bosboom, gediplomeerd Sportmasseur sinds 2005.
Zij is aangesloten bij het NGS (Nederlands genootschap voor sportmassage). Tevens is zij opgenomen in het Centraal KwaliteitsRegister van het NGS. In het CKR-NGS worden de kwaliteiten van de beroepsgroep vastgelegd. Het systeem biedt de mogelijkheid aan consumenten en ketenpartners om inzicht te krijgen in de kwaliteit van de geregistreerde sportmasseur en dus in de behandeling.

Sportmassagepraktijk Bosboom is official partner van het Olympisch Netwerk Brabant. Dit netwerk steunt (aankomende) topsporters in hun sportieve en maatschappelijke carrière. Topsporters en talenten kunnen terecht bij de praktijk.

CV

2005 Sportmassage NGS
2006 Triggerpointmassage Module I
2007 Blessurepreventie NGS
2010 Dorn Methode
2011 Medical Taping Concept (Kinesiotaping)
2012 Bindweefselmassage NGS
2012 Bewegingsanalyse en Oefenvormen NGS

Vergoedingen

  • Sinds juli 2005 financieren Official Product Supplier Zilveren Kruis Achmea en NOC*NSF een Medisch Topsportpakket ten behoeve van A-, B- en HP-sporters. Het pakket is een aanvulling op de zorg die gedekt wordt vanuit de basisverzekering en (eventueel) jouw aanvullende verzekering.
  • Zilveren Kruis Achmea biedt 20% korting op een behandeling sportmassage bij een NGS sportmasseur. Je moet hiervoor het beter af sportpakket hebben. Voor informatie zie www.zilverenkruis.nl